Termeni si conditii

  • Termeni generali
Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, comenzi, in vederea prelucrarii comenzilor si realizarii de statistici.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Show Bizz Event srl. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a cartilor comandate.
Clientul nu este obligat sa furnizati aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea efectuarii comenzii.  • Comenzi
Preturile includ Taxa pe Valoare Adaugata.
Plata se face ramburs sau prin transfer bancar.
In cazul platii prin transfer bancar este necesar sa ne trimiteti dovada platii. Dupa ce vom primi dovada platii, vom procesa comanda dv.
Pentru comenzi mai mari de 10 exemplare va rugam sa ne trimiteti un e-mail de intentie. Veti beneficia de reduceri considerabile.
Livrarea comenzilor pentru Romania se plateste de catre dv. la ridicarea coletului.
Livrarea comenzilor pentru alte tari se plateste in momentul plasarii comenzii; livrarea se efectueaza prin serviciul Posta Romana (Express).

Cartile comandate se pot returna in urmatoarele conditii:
• Accesati contul dv. si solicitati returul. Este necesar ca dv. sa trimiteti coletul pe adresa noastra.
• Costurile de transport al returului sunt suportate de catre cumparator.
• Cartile nu trebuie sa fie deteriorate
• Returul trebuie sa aiba factura initiala.
Returnarea sumei corespunzatoare comenzii se va face in contul dv. in maximum sapte zile lucratoare de la primirea returului.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda; acţiune pentru care niciuna dintre parti nu poate pretinde daune.
Lansarea comenzii reprezintă acceptarea integrală a Termenilor şi Condiţiilor de mai sus, care echivalează cu un contract valabil încheiat.